<<Terug

Trainee Recruitment Consultant Life Sciences

Recruitment Agency (Amsterdam)

Sales - (€45000-€60000)

Starter Business casual

Opslaan Solliciteer nu Tip een vriend(in)
Reageer voor 31 Dec 2021. Je hebt nog 29 dag(en) om te reageren.

Wat is vereist?
Je hebt een bachelor- of masterdiploma
Je hebt een ik-kan-het-doen-houding
Je hebt affiniteit met sales
Je bent communicatief vaardig
Je woont in de regio Amsterdam of je wilt ernaartoe verhuizen
Wat krijg je?
€45000-€60000 p.j.
Fulltime contract op basis van 40 uur per week
24 vakantiedagen
Een op maat gemaakt Training & Development traject, zodat je verder kunt doorgroeien
Betaalde gym abonnement en mindset trainingen. Daarnaast kan jij in aanmerking komen voor maandelijkse incentives zoals luxe lunches, voor de top performers 1 maand per jaar remote werken in Bali, een auto target en mogelijkheden om aandelen in de business te krijgen.
Na het behalen van je targets krijg je flexibele werkuren: je mag zelf bepalen hoe jij je dag inpland en tot 3 dagen per week remote werken Ongelimiteerd bonus schema waar gemiddeld het jaarsalaris in het 1e jaar ligt tussen de € 45.000,- en € 60.000,-
Wat doe je?
Over de vacature

Heb jij sales ervaring en zoek je een uitdagende functie als junior recruiter waar je echt impact gaat maken? Dan is het goed dat je dit leest.

Als Trainee Recruitment Consultant word je vanaf dag één intensief opgeleid om het recruitment vak te leren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de bemiddeling tussen opdrachtgevers en kandidaten. Deze opdrachtgevers zijn op zoek naar vaste- en tijdelijke professionals. Deze vind je door actief via verschillende kanalen op zoek te gaan naar de juiste match. Als Trainee Recruitment Consultant maak je het verschil door de link te leggen tussen de kandidaten en klanten die je vertegenwoordigd. Je denkt altijd mee met de wensen van de kandidaat en opdrachtgever door jezelf te profileren als hun strategische partner.

Dit doe je door:

- Altijd met een glimlach gesprekken voeren en interesse tonen in je gesprekspartner
- Een mix van warme business development en headhunting
- Meetings met klanten en kandidaten organiseren
- Het ontwikkelen en bouwen van je “eigen merk”
- Strategisch meedenken met de organisatie

Kortom, je bent een ondernemer binnen een organisatie!


Voorbeeld uit de praktijk

"Je hebt een nieuwe opdracht in bemiddeling ontvangen. Hoe ga je dit aanpakken?"

Wat doe je?
Groeipad

Onze opdrachtgever biedt jou een mooie carrierèpad aan met veel mogelijkheden.Trainee Recruitment Consultant
Recruitment Consultant
Senior Consultant
Principal of Team Leader
Manager
Werken bij Recruitment Agency


Werken bij onze opdrachtgever? We vertellen je er alles over:
Onze klant heeft een mooi kantoorgebouw in het hart van Amsterdam. Je kunt het kantoor eenvoudig bereiken met de tram, bus of fiets. Zodra je het kantoorgebouw naar binnenloopt, kom je terecht in een nette en open werkomgeving waar op elk bureau een prachtige IMac staat. Ook voor jou!

Nadat je de in de ochtend het laatst nieuws en ontwikkelingen hebt doorgenomen, ga je samen met 25 enthousiaste collega’s, multinationals en innovatieve startups helpen met het vinden van de juiste kandidaten. Dankzij jouw ervaren collega’s word je on the job gecoacht en krijg je een op maat gemaakt Training & Development traject. Want samen gaan we ervoor zorgen dat jij binnen no-time jouw eerste successen op het bord gaat neerzetten! En stel je voor dat dan eindelijk het moment is aangebroken. Jouw eerste deal! Het moment waarin iedereen om jou heen blij is met jouw succes en jij ondertussen onder luid gejuich en getrommel met een groot glimlach op je gezicht naar de gong toe loopt om daar een klap op te geven. Bammmm! Hoe geweldig is dat?

Zie jij het al helemaal voor je zitten? Lijkt het jouw geweldig om zinvol werk te doen en wil je samen met een gemotiveerd team veel leren, prachtige momenten beleven en samen successen vieren? Mis jij momenteel doorgroeimogelijkheden bij jouw huidige werkgever of ben gewoon toe aan iets anders? Kom groeien bij onze opdrachtgever die met een 4,9 uit 5 sterren op Glassdoor.com is beoordeeld.Hoofdkantoor in Amsterdam

Gemiddelde leeftijd 25 jaar

30 Medewerkers


40% / 60%


Mensgericht


Lijn-staf organisatie


Business casual


Actief in 5 land(en)


0 medewerkers wereldwijd


Collega’s

Previous Next


Help

Delen