<<Terug

Recruitment Consultant Life Sciences

Recruitment Agency (Amsterdam)

Sales - (€60000-€80000)

Medior Business casual

Opslaan Solliciteer nu Tip een vriend(in)
Reageer voor 31 Dec 2021. Je hebt nog 29 dag(en) om te reageren.

Wat is vereist?
Minimaal 18 maanden commerciu00eble recruitmentervaring binnen een 360 rol
Bewezen staat van dienst in het genereren van inkomsten door je eigen klantenbestand op te bouwen
Je staat open voor het leren van nieuwe vaardigheden en tactieken die je prestaties zullen verbeteren.
Je streeft naar uitmuntendheid in wat je doet
Je hebt een bachelor- of masterdiploma.
Je woont in Amsterdam of wilt ernaartoe verhuizen
Wat krijg je?
€60000-€80000 p.j.
Fulltime contract op basis van 40 uur per week
24 vakantiedagen
Een op maat gemaakt Training & Development traject, zodat je verder kunt doorgroeien
Betaalde gym abonnement en mindset trainingen. Daarnaast kan jij in aanmerking komen voor maandelijkse incentives zoals luxe lunches, voor de top performers 1 maand per jaar remote werken in Bali, een auto target en mogelijkheden om aandelen in de business te krijgen.
Na het behalen van je targets krijg je flexibele werkuren: je mag zelf bepalen hoe jij je dag inpland en tot 3 dagen per week remote werken Ongelimiteerd bonus schema waar gemiddeld het jaarsalaris in het 1e jaar ligt tussen de € 45.000,- en € 60.000,-
Wat doe je?
Over de vacature

Als ervaren recruiter krijg je een niche binnen de sector om te werken waar je al kunt profiteren van de bestaande relaties die zijn opgebouwd binnen het klantenbestand van onze opdrachtgever. Wat je in wezen gaat doen is jouw markt in kaart brengen om ideale potentiële klanten en plaatsbare kandidaten te identificeren, jouw netwerk aan beide kanten op te bouwen en opdrachten te winnen bij bedrijven waar je kandidaten die je vertegenwoordigt kunt plaatsen. Gebruikmakend van jouw bestaande kennis als recruiter en met de ondersteuning en begeleiding die u nodig heeft voor de business, houdt je jezelf verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde omzetdoelstellingen.

Om de beste kandidaten op de markt te vinden, wordt van je verwacht dat je verder gaat dan de standaardroutes en actief headhunt. Het voorstel van onze opdrachtgever aan klanten is om zeer snel goede kandidaten te leveren. Dat laatste doen ze door te investeren in de klanten die bereid zijn een exclusief partnerschap aan te gaan waar je kunt bouwen aan een partnerschap voor de langere termijn.


Voorbeeld uit de praktijk

"Je hebt een nieuwe opdracht in bemiddeling ontvangen. Hoe ga je dit aanpakken?"

Wat doe je?
Groeipad

Onze opdrachtgever biedt jou een mooie carrierèpad aan met veel mogelijkheden.Recruitment Consultant
Senior Consultant
Principal of Team Lead
Manager
Werken bij Recruitment Agency


Werken bij onze opdrachtgever? We vertellen je er alles over:
Onze klant heeft een mooi kantoorgebouw in het hart van Amsterdam. Je kunt het kantoor eenvoudig bereiken met de tram, bus of fiets. Zodra je het kantoorgebouw naar binnenloopt, kom je terecht in een nette en open werkomgeving waar op elk bureau een prachtige IMac staat. Ook voor jou!

Nadat je de in de ochtend het laatst nieuws en ontwikkelingen hebt doorgenomen, ga je samen met 25 enthousiaste collega’s, multinationals en innovatieve startups helpen met het vinden van de juiste kandidaten. Dankzij jouw ervaren collega’s word je on the job gecoacht en krijg je een op maat gemaakt Training & Development traject. Want samen gaan we ervoor zorgen dat jij binnen no-time jouw eerste successen op het bord gaat neerzetten! En stel je voor dat dan eindelijk het moment is aangebroken. Jouw eerste deal! Het moment waarin iedereen om jou heen blij is met jouw succes en jij ondertussen onder luid gejuich en getrommel met een groot glimlach op je gezicht naar de gong toe loopt om daar een klap op te geven. Bammmm! Hoe geweldig is dat?

Zie jij het al helemaal voor je zitten? Lijkt het jouw geweldig om zinvol werk te doen en wil je samen met een gemotiveerd team veel leren, prachtige momenten beleven en samen successen vieren? Mis jij momenteel doorgroeimogelijkheden bij jouw huidige werkgever of ben gewoon toe aan iets anders? Kom groeien bij onze opdrachtgever die met een 4,9 uit 5 sterren op Glassdoor.com is beoordeeld.Hoofdkantoor in Amsterdam

Gemiddelde leeftijd 25 jaar

30 Medewerkers


40% / 60%


Mensgericht


Lijn-staf organisatie


Business casual


Actief in 5 land(en)


0 medewerkers wereldwijd


Collega’s

Previous Next


Help

Delen