Wij vinden de beste kandidaten voor jouw vacature

Heeft je bedrijf grote plannen voor de toekomst en wil je senior medewerkers toevoegen aan je team? Of is er sprake van capaciteitsgebrek en een hoge werkdruk waardoor het ziekteverzuim in je organisatie toeneemt? Misschien moet je zelfs ‘nee’ verkopen door personeelstekort, waardoor je omzet misloopt en je concurrent groeit in plaats van jouw bedrijf.

Voldoende medewerkers met de juiste kennis zijn nodig voor succes en werkplezier. Je hebt mensen nodig waarop je kan bouwen. Anders is het opletten geblazen om opdrachten tijdig op te leveren met de kwaliteit waar je als bedrijf achter staat.

Misschien ben je zelf de zoektocht naar nieuwe medewerkers een tijdje geleden gestart, maar zonder succes. Of je weet dat het een flinke uitdaging is op de krappe arbeidsmarkt en besteedt het speuren liever uit.

In welke situatie je ook zit, wij vinden de beste kandidaten voor jouw vacature.


Onze garanties


1) Groot bereik van je vacature

Ons netwerk van talenten, experts en connecties is enorm. Wij zetten alle kanalen in om de juiste medewerker te vinden voor jou. Bij voorkeur introduceren we ons als recruiter van jouw bedrijf als we contact opnemen met kandidaten, omdat het effectiever werkt. Maar die keuze is natuurlijk aan jou.

2) Vaste fee, onafhankelijk van het salaris van de kandidaat

We zijn niet de grootste of het bekendste bedrijf. Daarom werken we harder en bieden we een concurrerende fee en doen we referentiechecks voor je. Omdat we geen percentage van het jaarsalaris vragen als fee, helpen we je tijdens salarisonderhandeling de best mogelijke deal te sluiten.

3) Altijd eerlijk advies

Alleen kandidaten die matchen met jullie wensen leggen we voor. Na een sollicitatiegesprek checken we of een kandidaat 100% voor een langetermijnaanstelling gaat, want dat is ons streven.

4) Wij (her)schrijven vacatures

Heldere taal, realistische taakomschrijving en duidelijke salarisindicatie. Wij weten waar werkzoekenden op letten. Met de juiste tekst en een goed verhaal trekken we de juiste kandidaten.

5) Persoonlijke aanpak

Wij bouwen een persoonlijke band op met talenten, experts en bedrijven, zodat wij het als eerste weten als iemand openstaat voor een switch. Ook draaien we op tips van vakgenoten, ons netwerk en werkgevers zoals jij die hun oud-medewerkers het allerbeste wensen.


Over onze opdrachtgevers

Wij werken voor bedrijven met een vestiging in Noord-Holland die werknemers zoeken voor hun afdeling sales, marketing, finance of logistiek.

Bedrijven die we helpen zijn o.a. telecom- en internetbedrijven, vastgoed en makelaardij, cosmetica- en elektronicazaken, energieleveranciers, recruitmentbedrijven, uitzendbureaus in de voedingsmiddelenindustrie, product- en transportbedrijven, autodealers, aanbieders van financiële producten, scheepvaartindustrie en bedrijven in de gezondheidszorg.

					
				
Welke werkwijze spreekt jou aan?

Partnership
 • Proactief hunten naar de beste kandidaten
 • Werving vanuit de naam en usp’s van jouw bedrijf
 • Exclusief benaderen van kandidaten in onze pool (we leggen alleen jouw vacature aan ze voor)
 • Vacature op onze site
 • Maximale exposure via andere kanalen, o.a. LinkedIn
 • Hulp bij salarisonderhandelingen en de optimalisatie van het sollicitatieproces
 • Vaste fee per opdracht (tot 65% voordeliger dan no cure no pay)
No cure no pay
 • Proactief hunten naar de beste kandidaten
 • Werving vanuit de recruiter van Tipie
 • Benaderen van kandidaten in onze pool
 • Vacature op onze site
 • Maximale exposure via andere kanalen, o.a. LinkedIn
 • Optimalisatie van het sollicitatieproces
 • Hulp bij salarisonderhandelingen
 • Vaste fee bij succes, te betalen na het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst met de kandidaat

Wil je dat wij goede kandidaten voordragen voor jouw vacature?

Bel nu 06 – 270 37 145 om je vacature en onze pakketten en voorwaarden door te nemen, zodat we snel kunnen starten.
Of vul ons contactformulier.

Het geheim achter ons succes

We gruwelen van recruiters die een standaardbericht sturen naar potentiële kandidaten voor een vacature. Daar zou je zelf ook niet warm van worden, toch? Daarom zetten wij vol in op persoonlijke relaties opbouwen met talenten en experts op hun vakgebied. Wie geeft, interesse toont en attent is krijgt dit terug.

"Een goede klik tussen kandidaat en bedrijf is ons doel. We willen dat beiden een prettige samenwerking voor een lange tijd aangaan. Dat is ons ultieme doel."

Als wij een kandidaten aan je voorleggen weet je zeker dat ze matchen. Door onze persoonlijke aanpak weten we wat kandidaten belangrijk vinden. Wat zoeken zij in een baan? Waar gaan ze op letten tijdens een gesprek? Wat is hun ondergrens qua salaris? Hebben ze sollicitaties lopen bij meerdere bedrijven? Waarop baseren zij hun keuze? En hoe hebben zij het sollicitatiegesprek bij jullie ervaren? Deze achtergrondinformatie helpt ons bij het vinden van de beste persoon voor jouw vacature en het optimaliseren van het sollicitatieproces.


Dus waar kies jij voor?

Ga je zelf uren zoeken op LinkedIn, struinen door cv’s op vacaturesites en je netwerk voor de zoveelste keer vragen of zij iemand weten? Of kies je voor het gemak van ons partnership of onze no-cure-no-pay-oplossing?

Bel 06 – 270 37 145 of deel jouw vacature voor extra informatie hoe wij je snel kunnen helpen aan goede medewerkers.