Wat wil je doen?


Plaats een vacature

+31(0)6 270 37 145

Zoek een vacature

Bekijk vacatures

0 openstaande vacatures.

Over Tipie

Na jaren werkzaam te zijn als recruiter valt het mij, Ismail Ouahhoud, op dat mijn branche toe is aan vernieuwing. Het zou niet moeten gaan om zoveel mogelijk mensen te plaatsen bij bedrijven. Een fee opstrijken en klaar. Dat voelt voor mij niet goed. Het moet gaan om het vooruithelpen van mensen. Om te zorgen dat bedrijven en kandidaten zo goed matchen dat er een langdurige samenwerking ontstaat. Pas dan ben ik tevreden.


Mensen écht leren kennen

Door in 2019 Tipie op te richten ben ik gaan werken op een manier die past bij mij. Ik ben een mensen-mens, dus ik leg graag connecties met talenten, experts en bedrijven. Ik luister naar hun verhalen en heb oprechte interesse in hun situatie en toekomstwensen. Dat soort achtergrondinformatie wil ik weten zodat ik mijn werk nóg beter kan doen. Met mijn werk wil ik een bescheiden bijdrage leveren aan het werkplezier van medewerkers en het succes van bedrijven.


Laten we elkaar helpen groeien

Je zal me niet betrappen op het sturen van standaardberichten via LinkedIn. Ik kies voor een persoonlijke aanpak. Door warme banden te onderhouden met kandidaten, experts en bedrijven hoor ik veel. Ik weet vaak als eerste wanneer een topkandidaat een baanwissel overweegt. En van experts en bedrijven krijg ik regelmatig tips als ze iemand weten voor een openstaande vacature. We helpen elkaar proactief en dat vind ik een heerlijke manier van werken.


Onze expertise

Bedrijven in Noord-Holland helpen aan nieuwe medewerkers. We zijn gespecialiseerd in:

Sales

Marketing

Finance

Logistiek
Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Heb je een vriend, (oud-)collega of (oud-)medewerker met talent voor sales, marketing, finance of logistiek? En is deze aan het rondkijken naar een nieuwe baan?

Of ken je mensen die nu goed op hun plek zitten, maar grote ambities hebben voor de toekomst? Wij kunnen in de gaten houden of er vacatures vrijkomen die perfect aansluiten bij hun carrièreplannen.


Help ook iemand bij de vervolgstap in zijn of haar carrière.

Stuur ons een bericht met zijn of haar naam en LinkedIn-URL, zodat wij degene kunnen introduceren bij een bedrijf dat bij hem past. Samen helpen we hem met de volgende stap in zijn carrière. Of háár natuurlijk!

Mail je tip naar tip@tipie.nl. Ik ben je eeuwig dankbaar en daarom krijg je iets supergaafs als jouw tip leidt tot een succesvolle match tussen deze persoon en een bedrijf.