Vind een baan die past bij je ambities

Ben jij een talent op het vakgebied van sales, marketing, finance of logistiek? Dan zijn deze bedrijven op zoek naar jou.


0 Vacatures Filters
Staat jouw perfecte baan er niet tussen?

Geen nood. Achter de schermen komen steeds nieuwe vacatures binnen op het gebied van sales, marketing, finance en logistiek. Eerst kijken we in ons netwerk en kandidatenpool of we al een goede match hebben voor het bedrijf. Pas daarna zetten we de vacature online.


Als eerste op de hoogte van een passende functie

Upload je cv, dan voegen we je toe aan onze pool met kandidaten die op korte of middellange termijn een nieuwe uitdaging zoeken. We nemen persoonlijk contact met je op als er een geschikte baan of passend project bij ons binnenkomt. Je ontvangt dus geen geautomatiseerde mails met functies die niet aansluiten bij je wensen. Alleen bij een écht goede match nemen we contact op.


Upload je cv en contactgegevens op de volgende pagina.


Ken jij iemand die geschikt is voor een openstaande vacature?

Heb je een vriend of (oud-)collega die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Of ken je een professional met ambitieuze plannen die we mogen helpen realiseren? Stuur ons dan een tip zodat wij degene kunnen introduceren bij het bedrijf, zodat hij (of zij) een grotere kans op een uitnodiging heeft.


Help ook iemand bij de vervolgstap in zijn of haar carrière.

Stuur een mail naar info@tipie.nl met de naam en LinkedIn-URL van degene die je een topbaan gunt. En je ontvangt iets supergaafs als jouw tip leidt tot een succesvolle match tussen deze persoon en een bedrijf.