Ben je benieuwd naar onze werkwijze, voorwaarden, tarieven? En wil je vooral weten hoe snel we goede kandidaten voor je vacature kunnen aandragen? Of de juiste baan voor je vinden?

Bel of whatsapp direct 06 - 270 37 145 om je vacature of vraag aan ons voor te leggen. Dan kunnen we morgen al voor je aan de slag om de perfecte kandidaten of baan voor je te vinden.

Stuur je liever een mailtje?

Vul dan het contactformulier in. We streven ernaar om je binnen 2 werkdagen te antwoorden.

FAQ

Neem je liever de meest gestelde vragen door?

Opdrachtgevers

We zijn meer dan alleen een vacatureplatform. We zoeken actief naar de juiste mensen voor jouw bedrijf, team en ambities. Als je wilt, kunnen we helpen bij het voorbereiden van vacatures en het adverteren van je vacatures in ons netwerk. Zo vergroten we niet alleen je zichtbaarheid en vacatures, maar brengen we ook alle aandacht naar je bedrijf. Daarnaast zoeken we actief naar de juiste mensen in onze eigen database en op vele andere platformen en geven we ondersteuning en advies bij elke volgende stap van het proces. Van selectie tot onderhandeling en contractondertekening.

Wij denken graag met je mee over de juiste mensen voor je bedrijf en team(s). Ben je snel op zoek naar een krachtige aanvulling voor je team of heb je moeite met het invullen van vacatures waar tijd geen belemmering is? Niet iedereen zoekt in dezelfde situatie en daarom bieden we verschillende pakketten aan zodat je de dienst kunt vinden die aan jouw wensen voldoet.

Elke kandidaat die je ontvangt via de diensten van Tipie (zelf gesolliciteerd of doorverwezen door Tipie) heeft een volledig profiel in onze database. Door middel van telefonische gesprekken en eventuele vervolggesprekken leren wij kandidaten goed kennen. Daarom stellen we een zo volledig en relevant mogelijk profiel op. Denk bijvoorbeeld aan verwachtingen (salaris), ambities, ervaring (carrière), vorm en duur van het contract, persoonlijke omstandigheden, eventuele andere sollicitatieprocedures en specifieke verwachtingen van de opdrachtgever (bijvoorbeeld bereidheid om te reizen). Tijdens het sollicitatieproces onderhouden we nauw contact met sollicitanten en actualiseren we dit profiel waar nodig.

Hoe presenteer je jezelf in een vacature, welke voorwaarden bevat deze, hoe activeer je de mensen die je zoekt? Het schrijven van de juiste vacature is niet altijd gemakkelijk. Daarom helpen we je graag bij het schrijven ervan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en prijzen.

Kandidaten

Wil je meer weten over de vacature, dan kun je altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Zonder twijfel! Ook als je niet aan alle eisen voldoet, heeft het toch zin om te solliciteren. Geef wel duidelijk in je motivatiebrief aan waarom jij denkt dat jij de juiste kandidaat bent.

Zodra je sollicitatie is verstuurd, wordt de verantwoordelijke recruiter op de hoogte gebracht. De recruiter zal je sollicitatie bekijken om te zien of de vacature past bij jouw profiel en vaardigheden. Bij een match zal onze recruiter telefonisch contact met je opnemen om je beter te leren kennen. Blijkt de vacature niet bij je te passen, dan zoeken onze recruiter verder om jouw droombaan te vinden.

We doen ons best om binnen één week contact met je op te nemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als het langer duurt. We staan altijd klaar om je te helpen aan je droombaan.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor bedrijven met een vestiging in Noord-Holland die werknemers zoeken voor hun afdeling sales en IT. Bedrijven die we helpen zijn o.a. telecom- en internetbedrijven, vastgoed en makelaardij, cosmetica- en elektronicazaken, energieleveranciers, recruitmentbedrijven, uitzendbureaus in de voedingsmiddelenindustrie, product- en transportbedrijven, autodealers, aanbieders van financiële producten, scheepvaartindustrie en bedrijven in de gezondheidszorg.

Neem contact op voor extra informatie hoe wij je snel kunnen helpen aan goede medewerkers.