Na jaren werkzaam te zijn als recruiter valt het mij, Ismail Ouahhoud, op dat mijn branche toe is aan vernieuwing. Het zou niet moeten gaan om zoveel mogelijk mensen te plaatsen bij bedrijven. Een fee opstrijken en klaar. Dat voelt voor mij niet goed. Het moet gaan om het vooruithelpen van mensen. Om te zorgen dat bedrijven en kandidaten zo goed matchen dat er een langdurige samenwerking ontstaat. Pas dan ben ik tevreden.

Mensen écht leren kennen

Door in 2019 Tipie op te richten ben ik gaan werken op een manier die past bij mij. Ik ben een mensen-mens, dus ik leg graag connecties met talenten, experts en bedrijven. Ik luister naar hun verhalen en heb oprechte interesse in hun situatie en toekomstwensen. Dat soort achtergrondinformatie wil ik weten zodat ik mijn werk nóg beter kan doen. Met mijn werk wil ik een bescheiden bijdrage leveren aan het werkplezier van medewerkers en het succes van bedrijven.

Laten we elkaar helpen groeien

Je zal me niet betrappen op het sturen van standaardberichten via LinkedIn. Ik kies voor een persoonlijke aanpak. Door warme banden te onderhouden met kandidaten, experts en bedrijven hoor ik veel. Ik weet vaak als eerste wanneer een topkandidaat een baanwissel overweegt. En van experts en bedrijven krijg ik regelmatig tips als ze iemand weten voor een openstaande vacature. We helpen elkaar proactief en dat vind ik een heerlijke manier van werken.

Onze expertise

Bedrijven in Noord-Holland helpen aan nieuwe medewerkers. We zijn gespecialiseerd in:

Sales

IT-Development

Onze belofte

Wij zetten alle kanalen in om de juiste baan te vinden die geschikt is voor jou.

Groot bereik van je vacature

Altijd eerlijk advies

Eerlijke fees

Persoonlijke aanpak

Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Het team achter Tipie

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor bedrijven met een vestiging in Noord-Holland die werknemers zoeken voor hun afdeling sales en IT. Bedrijven die we helpen zijn o.a. telecom- en internetbedrijven, vastgoed en makelaardij, cosmetica- en elektronicazaken, energieleveranciers, recruitmentbedrijven, uitzendbureaus in de voedingsmiddelenindustrie, product- en transportbedrijven, autodealers, aanbieders van financiële producten, scheepvaartindustrie en bedrijven in de gezondheidszorg.

7 Goede Redenen om te Kiezen voor een Baan in Recruitment

Parttime sales

Jouw droombaan

IT op de bank

Even samen sparren? Maak gratis een afspraak